Antti Kurkela Tikakosken varatoimitusjohtajaksi

Rakennusinsinööri Antti Kurkela on nimitetty Rakennusliike Tikakosken varatoimitusjohtajaksi 1.2.2022 alkaen. Hänen vastuulleen kuuluvat kaupallinen johtaminen ja hankekehitys, operaattori-, kunta- ja sijoittajasuhteet sekä yhtiön edustaminen. Kurkela on myös Tikakosken osakas yhdessä toimitusjohtaja Anssi Heinosen ja operatiivisen johtajan Sanna Heinosen kanssa.

Kurkelalla on yli 20 vuoden kokemus B2B-myynnissä ja -johtamisesta eri toimialoilta, ja viimeisimmät liki kymmenen vuotta hän on työskennellyt menestyksekkäästi kiinteistökehittäjänä hoivamarkkinassa. Kurkela on ennen varatoimitusjohtajan tehtäviä työskennellyt Tikakoskella kiinteistökehitysjohtajana sekä aiemmin myyntijohtajana Hoivatiloissa.

”Uudessa roolissani haluan keskittyä erityisesti siihen, että Tikakosken työn laatu ja joukkuepelaaminen pysyvät korkeatasoisina”, Kurkela kertoo ja jatkaa:

”Kun minua pyydettiin astumaan varatoimitusjohtajan saappaisiin, ensimmäiset tunteeni olivat kiitollisuus ja ilo. Otin innolla vastaan uuden toimenkuvan, jossa pääsen tekemään merkityksellistä työtä auttamalla tiimiäni, asiakkaitamme, yrityksiä ja koko maatamme kohti terveempää yhteiskuntaa. Olen ehdottomasti intohimoammatissani. Tärkein tehtäväni on saada koko joukkue menestymään.”

”Olen todella iloinen, että pitkään kanssamme toiminut Antti oli valmis astumaan uusiin tehtäviin Tikakoskella. Hänen vankka kokemuksensa myynnissä ja hankekehityksessä tuovat tärkeää lisäarvoa asiakkaillemme. Antin positiivinen ja ammattimainen ote yhdessä Tikakosken loistavan tiimin kanssa luovat todella hyvät lähtökohdat yrityksemme kehitykselle”, sanoo Tikakosken toimitusjohtaja Anssi Heinonen.

Tikakoski on kasvuhakuinen palveluyhtiö, joka on erikoistunut päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden ja asumispalveluyksiköiden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tikakosken tavoitteena on olla paras kumppani ja asiakkaan menestyksen mahdollistaja. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 28,6 miljoonaa ja tulos 2,1 miljoonaa euroa.


Lisätiedot:
Antti Kurkela, varatoimitusjohtaja
antti.kurkela@tikakoski.fi
p. 040 734 9431


Tikakoski-rakennus on hyvä päätös.
Tikakoski Oy on yksi Suomen johtavia koko maassa toimivia päivä- ja hoivakotien rakentamiseen erikoistuneita yhtiöitä. Suunnittelemme, kehitämme ja rakennamme Hyvän olon -kohteita, joissa viihtyvät niin lapset, ikääntyvät kuin henkilökuntakin.