Haluamme, että Vestera-kohteissa on hyvä olla.

”Mitä tahansa Vesteralla teemmekin, meillä suunnittelun keskipisteessä on aina ihminen; lapset, vanhukset sekä tietysti hoivahenkilökunta. Haluamme, että kohteissamme kaikilla on hyvä olla. Kuuntelemme tarkasti tulevien käyttäjien toiveita ja yhteisten suunnitteluryhmien avulla myös toteutamme ne.”

Sanna Heinonen
toimitusjohtaja

Vestera on Suomen johtavia päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden rakentamiseen ja kehittämiseen erikoistuneita rakennusliike- ja palveluyhtiöitä. Olemme valtakunnallisesti merkittävä palvelurakentaja ja suomalainen perheyhtiö.

Haluamme visiomme mukaisesti olla vastuunsa kantava HYVÄN OLON – rakentaja, kokonaisuuksien hallitsija ja veturi, joka pystyy luomaan menestystä koko arvoketjulle. Pyrimme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin, joissa kaikki osapuolet kokevat aidosti hyötyvänsä ja haluavat tehdä yhdessä töitä hyvien tavoitteiden eteen.

Hankimme aktiivisesti vapaita tontteja ja pystymme tarjoamaan laadukkaita palvelukiinteistöjä jopa ilman kunnan ja palveluntarjoajan omia investointeja. Tähän mennessä olemme toteuttaneet jo yli 100 Vestera-kohdetta Suomessa.

Palvelukiinteistöjä

100+

Vuodesta

1994

Kuntia ja kaupunkeja

50+

Hoitopaikkoja

6500+

Kilpailuvoittoja

30+

Hankekehityksessä

60 000 m2

Arvomme

Toimitusvarmuus

Teemme sovitun työn sovittuun hintaan sovitussa aikataulussa. Emme päästä käsistämme sutta tai sekundaa asiakkaalle emmekä toisillemme. Sovitun laadun saamme ylittää, emme koskaan alittaa.

Kustannustehokkuus

Meillä vesteralaisilla on selkeä periaate: emme hukkaa omaa emmekä asiakkaiden aikaa, työtä tai materiaaleja. Pidämme kiinni hyvin tehdyistä suunnitelmista, tunnemme työmme kaikki vaiheet ja kannustamme itseämme niissä myös kustannustietoisuuteen.

Innovatiivisuus

Avoin, luovuutta ja ongelmanratkaisuja ruokkiva uteliaisuus uusia asioita kohtaan on meidän tapamme katsoa maailmaa. Harjoitamme kekseliästä ideointia ja entäs jos -ajattelua suunnittelussa, jotta itse rakentaminen voi sujua suoraviivaisesti.

Avoimuus

Meillä saa ja pitää heti kehua hyvästä työstä. Kiitokset tuntuvat hyvältä, luovat energiaa ja lisäävät työhyvinvointia. Toisaalta meillä kaikilla on velvollisuus nostaa rakentavasti esille asiat, jotka eivät menneet suunnitelmien mukaan. Opimme niistä ja pystymme tulevaisuudessa välttämään vastaavat poikkeamat.

Hae meille töihin!

Haluaisitko kokea työpäivän päätteeksi, että olet saanut jotakin hyvää aikaiseksi? Että olet vienyt maailmaa eteenpäin taas hiukan. Ovatko edistykselliset ratkaisut, rakentamisen laatu sekä aikataulujen pitäminen sinulle kunnia-asioita?

Jos vesteralainen ajattelu puhuttelee sinua, saatat olla etsimämme huipputyyppi.