Asiakasreferenssi Verkanappulat Oy – hyvän sykkeen päiväkotitoimintaa

Rakennusliike Tikakosken ja Verkanappuloiden yhteistyön tuloksena on valmistunut lukuisia päiväkoteja Turun seudulle.

”Tikakoski on meille tuttu kumppani, koska yhteistyömme on alkanut jo vuosia sitten”, aloittaa Verkanappulat Oy:n toimitusjohtaja Minna Takkula.

Tikakoski rakensi Verkanappuloille päiväkodit Maskuun ja Paimioon vuonna 2013. Yhteisiä projekteja on ollut niiden jälkeen lukuisia. Viimeisin päiväkoti valmistui Paltaan Turkuun elokuussa 2019, ja uusin kohde on käynnissä Lempäälässä. Päiväkoti valmistuu helmikuussa 2020.

”Paltassa ovat parasta isot ja toimivat tilat. Lempäälän päiväkodilta odotan eniten käytännöllisyyttä ja toimivuutta”, kommentoi Takkula.

Verkanappulat Oy:n ja Rakennusliike Tikakosken yhteistyö on ollut mutkatonta.

Tilojen suunnittelua toiveet huomioiden

Verkanappulat Oy toimii yhdeksällä paikkakunnalla Turun ympäristökunnissa. Yrityksellä on 28 päiväkotia, joissa on yhteensä 1500 lasta ja noin 400 työntekijää.

”Tikakoski on ollut mukana useissa hankkeissamme, ja yhteistyömme on sujunut hyvin”, kiittelee Takkula.

Päiväkotirakennuksista löytyvät aina ryhmätyö- ja pienryhmätilat, yhteiset tilat, kuraeteiset ja wc-tilat sekä toimisto, kodinhoitohuone, sosiaalitilat ja varasto. Tilojen toimivuus määrittyy Takkulan mukaan aina käyttäjäryhmän mukaisesti.

”Käytännöllisyys ja käytettävyys ovat tiloissamme kaiken a ja o. Hankkeiden välissä tilat myös kehittyvät. Seuraavaan kohteeseen voimme saada jotain sellaista, joka on hyväksi havaittu jo käytössä olevassa päiväkodissamme”, Takkula korostaa.

Verkanappuloiden päiväkodeissa ei esimerkiksi ole kaappisänkyjä vaan siirrettävät sängyt. Kohteissa on aina laadukkaat seinä- ja lattiamateriaalit, jotka on helppo pitää puhtaana.

”Tikakoski on suositellut kohteisiimme erinomaisia lattiamateriaaleja, jotka ovat lapsien kanssa käytännöllisiä. Mukavaa yhteistyössämme on ollut myös se, että olemme itse usein päässeet vaikuttamaan esimerkiksi materiaalien valintaan.”

Myös päiväkotien lapset ja aikuiset ovat ottaneet tilat hyvin vastaan.

Laadukkaissa tiloissa on hyvä toimia

Verkanappulat Oy tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta, jonka keskiössä ovat hoiva ja huolenpito, lapsilähtöisyys sekä kasvun ja kehityksen kokonaisvaltaisuus.

”Haluamme mahdollistaa perheiden työssäkäynnistä, opiskelusta tai muusta tarpeesta johtuvan varhaiskasvatuksen ja taata perheille tasavertaisen mahdollisuuden osallistua yksityiseen varhaiskasvatukseen”, Takkula kertoo.

Verkanappuloilla vietetään normaalia arkea yhdessä lasten kanssa eli ulkoillaan, syödään, nukutaan ja järjestetään erilaista toimintaa yhdessä lasten kanssa.

”Meillä jokainen lapsi saa olla yksilö ja oma itsensä”, korostaa Takkula.

Toimintaa on toimitusjohtaja Minna Takkulan mukaan helppo pyörittää laadukkaissa tiloissa:

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Tikakosken kanssa. Aikataulut ovat pitäneet, laadukkaisiin materiaaleihin on panostettu ja rakenteelliset muutokset on tehty toiveidemme mukaan. Voimme lämpimästi suositella Tikakoskea yhteistyökumppaniksi.”

https://www.verkanappulat.fi/

Jos kiinnostuit päiväkotirakentamisestamme, myyntijohtajamme Jorma Juurikka kertoo mielellään lisää:

040 833 3983
jorma.juurikka@tikakoski.fi