Autismisäätiön uuden ryhmäkodin rakentaminen on alkanut Kotkassa

Autismisäätiön uuden ryhmäkoti Särmän rakentaminen on alkanut Kotkassa Särmääjänkadulla. Kyseessä on Kymenlaakson alueella ensimmäinen asumisen ja päiväaikaisen toiminnan yhdistävä yksikkö, joka on tarkoitettu autismikirjon henkilöille.

”Autismisäätiö jatkaa hallittua kasvuaan ja toteuttaa modernin kodin 12 autismikirjon henkilölle. Samalla mahdollistuu ohjaus- ja valmennuspalvelujen toteuttaminen kodin välittömässä läheisyydessä, joka poistaa siirtymiin liittyvää haastavuutta”, kertoo Autismisäätiön toimitusjohtaja Timo Heiskala.

Autismisäätiö haluaa vastata kasvaneeseen asiakastarpeeseen rakennuttamalla moderneja koteja autismikirjon ihmisille yhteistyössä luotettavan rakennusalan toimijan Rakennusliike Tikakosken kanssa.

”Koteihin muuttavat asiakkaat saavat mahdollisuuden vaikuttaa itse sisustukseen sekä yhteisten tilojen ja pihan varusteisiin ja toimivuuteen”, jatkaa Heiskala.

”Kotkassa alkava ryhmäkotihanke tarjoaa meille täysin uudenlaisen asiakkaan ja käyttäjäkunnan, kun aloitamme yhteistyön Autismisäätiön kanssa. Yhteistyö on ollut mutkatonta ensitapaamisestamme lähtien”, kiittelee myyntijohtajamme Jorma Juurikka.