Hankekuulumisia Varsinais-Suomen hyvinvointialueelta

Olemme saaneet toteuttaa Varsinais-Suomen hyvinvointialueella lähivuosien aikana useita HYVÄN OLON -palvelukiinteistöjä. Tuoreimpana on käynnistynyt yhteisöllisen asumisen palvelutalon rakentaminen Naantalissa. Kiitämme lämpimästi luottamuksesta Vesteraa kohtaan!

Salon Halikon kaupunginosaan valmistui tämän vuoden alusta 14-paikkainen lastensuojelun sijaishuollon asumispalveluyksikkö sekä koulu. Asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen kehitetty kohde tarjoaa turvallisen, ympärivuorokautisen kasvuympäristön sijaishuoltoa tarvitseville lapsille. Yksikön tilojen ja pihapiirin suunnittelussa yhdistyvät palveluntuottajan pitkäaikainen kokemus sekä uuden kiinteistön innovatiiviset, automatisoidut rakenne- ja turvallisuusratkaisut. Palvelut tuottaa Sospro.

Salon Kailinrantaan valmistui viime vuoden lopulla hoivakoti, joka tarjoaa kodin 46:lle ympärivuorokautista tukea tarvitsevalle ikäihmiselle. HYVÄN OLON -hoivakodin toteutuksessa panostettiin kodinomaisuuteen ja yhteisöllisyyttä tukeviin tilaratkaisuihin. Palvelut tuottaa Medivida.

Tuoreimpana hankkeena voitimme Naantalin kaupungin järjestämän palvelutalon tontinluovutuskilpailun yhdessä Suomen Hoiva ja Asunto Oy:n kanssa. Rakennustyöt on juuri käynnistetty. Palvelutalo nousee arvostetulle Luonnonmaan saarelle, ja se tarjoaa sekä yhteisöllistä että ympärivuorokautista palveluasumista 61 ikäihmisille. Hanke on ARA-rahoitteinen ja vuokralaisena toimii Huhtihovi Oy.

Muita viimeaikaisia hankkeitamme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella;

Linkeistä pääset tutustumaan kohteisiin tarkemmin.