Hyvän olon
-hoiva­kodit

Kun hoivakoti on suunniteltu asukkailleen viihtyisäksi ja työntekijöilleen toimivaksi, siellä on hyvä olla. Haluamme sovittaa yhteen myös ihmisten ja ympäristön tarpeet. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota hyvään ja kustannustehokkaaseen tilasuunnitteluun, muuntojoustavuuteen ja energiatehokkuuteen.

Vestera-hoivakodissa asukkailla on mahdollisuus hyvään ja onnelliseen yhdessäoloon. Olemme vuosien ajan kerryttäneet osaamista hyvän hoivakotirakentamisen varmistamiseksi. Tunnemme hoivakotirakentamisen menestyksekkäät toimintatavat ja sudenkuopat.

Rakentamamme hoivakodit ovat houkuttelevia työpaikkoja

Vestera ottaa huomioon työntekijöiden toiveet ja tarpeet. Toteutamme hoivakotikohteet juuri niillä ominaisuuksilla, joista yhdessä on päätetty. Rakentamissamme Vestera-hoivakodeissa on hyvä tehdä töitä.

Yhteistyössä rakentuu esteetön, kaunis ja viihtyisä hoivakoti

Toteutamme hoivakodit aina yhdessä asiakkaan kanssa. Katso videolta, miten yhteistyömme sujui Siilinjärven Mummon kammari -palvelutalon rakentamisessa.

”Jotenkin koen itse niin, että se oli ainutlaatuista se yhteistyö, että luotettiin siihen, mitä me sanotaan ja mitä me halutaan ja myöskin haluttiin kuullakin sitä. Eli aidosti haluttiin rakentaa meille niitä tiloja, jotka oltiin tilaamassa. Ei tullut se tunne, että meitä ei olisi kuultu.”

– Kati Kantanen, sosiaali- ja terveysjohtaja, Siilinjärven kunta

Hoivakodin vuokraus on tilaajalle edullinen tapa rakennuttaa hoivakoti

HYVÄN OLON -vuokrakonsepti on tilaajalle riskitön. Vestera hoitaa rahoituksen, rakentaa ja vuokraa valmiin hoitokodin toiveenne mukaisesti. Tilatarpeet ratkaistaan vuokrauksella ja näin vältytään suurilta investoinneilta ja velkapääoman lisäykseltä.

Rakennamme hoivakoteja myös KVR-urakkana

Rakennamme hoivakoteja myös KVR-urakkana, ja vastaamme siis koko rakennushankkeesta, aina suunnittelusta rakentamiseen. Kuntien ja tilaajan näkökulmasta KVR-urakka on helppo ja turvallinen tapa toimia kun tilaajalla on yleensä vain yksi sopimuskumppani eli urakoitsija. KVR- asiakirjat tehdään tilaajan omien tarpeiden mukaiseksi, ja tilaaja saa juuri sellaisen kiinteistön, mitä haluaa.

Tikakoski palvelukortteli

HYVÄN OLON -hoivakodin rakennuspalikat

Rakennamme HYVÄN OLON -hoivakodit älykkäiksi, viihtyisiksi, turvallisiksi, luonnonläheisiksi, muuntuviksi ja terveellisiksi. Terveellinen hoivakotirakennus rakennetaan huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela
Varatoimitusjohtaja

Pasi Karsikas
Maanhankintapäällikkö