Luomme asiakkaillemme lisäarvoa

Yrityksen kasvu pohjautuu aina sen arvoihin. Tikakoskelaisiin arvoihin lukeutuu vastuullisuus, joka ulottuu aina aivan rakennuksen loppukäyttäjiin asti. Esimerkiksi Terve päiväkoti -mallin suunnittelun lähtökohtana on ollut puhdas sisäilma, tilojen muunneltavuus, energiatehokkuus sekä kiinteistön koko elinkaari ympäristö- ja kustannusvaikutuksineen. Nämä tuovat päiväkodin lapsille ja työntekijöille, mutta myös myöhemmässä vaiheessa muunneltavat tilat hyödyttävät omistajaa sekä jopa rakennuksen muuttuvaa ympäristöä.

KVR-mallilla helpotamme asiakkaidemme arkea ja teemme rakennushankkeen läpiviemisen asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi. Toimintamme kulmakivi on, että haluamme olla joustava ja avoin rakennuskumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa. Uskoaksemme olemme lisäarvon tuottamisessa onnistuneet, sillä yhteistyö pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kanssa jatkuu edelleen ja olemme solmineet uusia tärkeitä suhteita.

Hyvän myynnin ja kasvun edellytyksenä on ollut hyvin tehty työ ja kehittyminen. Teemme Avaimet käteen -urakoita runsaasti etenkin hoiva- ja päiväkotirakentamisen sektorilla, joka sekin jatkaa kasvuaan voimakkaasti. Olemme toteuttaneet viime vuosina yli 30 päiväkotia sekä useita palvelu-ja hoivatiloja eri puolille Suomea. Olemme tällä toimialalla varmoja, kokeneita ammattilaisia ja meillä on hyvä maine.

Alkuvuosi onkin ollut meille kiireistä aikaa. Päiväkoteja on tällä hetkellä työn alla peräti 12 kappaletta ja hoiva- tai palvelukoteja on valmistumassa neljä kappaletta. Uutena avauksena meillä on muun maussa hirsinen päiväkoti. Myynnissä meillä on juuri nyt syyskussa 2018 valmistuvan As Oy Naantalin Swingin asunnot sekä Piilipuuntielle rakentumassa oleva moderni teollisuuskompleksi.

Suunnitelmallisen kehittämistyön ja onnistuneiden rekrytointien ohella viime vuonna tapahtui paljon muutakin myönteistä. Liikevaihtomme on nelinkertaistunut viimeisten viiden vuoden aikana. Vuonna 2017 liikevaihto oli 15,6 miljoonaa euroa. Tänä vuonna liikevaihtomme odotetaan kasvavan jopa 32 miljoonaan euroon. Tavoitteesta jo yli 26 miljoonaa on varmistettu jo viime vuonna myyydyillä urakkasopimuksilla. Tästä hienosta ponnistuksesta on aihetta kiittää kaikkia tikakoskelaisia, mutta erityisesti hanke- ja kehitystiimiä! Iso kiitos, jatketaan samaan malliin!

Anssi Heinonen
Toimitusjohtaja