Luovutimme Vuorentaan koulun Hämeenlinnassa

Marraskuussa saimme luovuttaa Hämeenlinnan kaupungille Vuorentaan koulun uudisrakennuksen. Koulu suunniteltiin uuden oppimisympäristön mukaiseksi.

Vastasimme uudisrakennuksen suunnittelusta, lupien hakemisesta sekä rakentamisesta. Rakennus suunniteltiin 3D-mallinnuksella. Toteutimme uudisrakennuksen KVR-urakkana.

Rakensimme koulun kokonaan säältäsuojaavan teltan sisällä. Rakennuksen energiatehokkuusluokka on A, lämmitysmuotona on maalämpö ja katolla aurinkopaneelit.

Rakennus on kooltaan 1162,5 m2, ja siellä on tilaa 150 henkilölle. Uudessa koulurakennuksessa sijaitsevat 4.-6.-luokkien opetustilat, käsitöiden kovien materiaalien tilat, koulun hallinnon ja henkilökunnan tilat, keittiö- ja ruokailutilat, wc-, vaatesäilytys- ja kenkäsäilytystilat oppilaille, siivoustilat sekä talotekniikan tilat.

”Toivomme pääsevämme toteuttamaan tulevaisuudessakin vastaavan kokoluokan KVR- ja SR- hankkeita”, toteaa myyntijohtaja Jorma Juurikka.

Vuorentaan koulu sijaitsee maaseutumiljöössä lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Koulusta käytetäänkin luonnehdintaa: ”koulu keskellä kylää”.

Katso täältä esittelyvideo ja lisää kuvia!