Suunnittelumme keskipisteessä on aina ihminen, sanoo Salla Sarkkinen

HYVÄN OLON päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden ja asumispalveluyksiköiden rakentamiseen ja kehittämiseen erikoistuneen Tikakosken työyhteisöön kuuluu tällä hetkellä jo yli 30 rakennusalan ammattilaista ja asiantuntijaa. Yksi heistä on Salla Sarkkinen, hanke- ja markkinointitoimintojemme kaikki kaikessa.

Tradenomi YAMK Salla Sarkkinen aloitti työt Tikakosken Oulunsalon toimistollamme lokakuussa 2020 ja toimii nyt hanke- ja markkinointipäällikkönä.

Hänen työnkuvansa on laaja: ”Vastaan kiinteistöosakekauppojen ja vuokrasopimusten valmistelusta sekä yhtiöiden perustamisesta. Lisäksi toimin aktiivisesti Tikakosken myyntitiimissä, vastaan markkinoinnista ja tuotan markkinointiviestinnän materiaalia myynnin sekä sidosryhmiemme, muun muassa vuokralaisten, tueksi.”

Aikaisemmin Salla on työskennellyt kauppakeskusmaailmassa ja ollut esimerkiksi mukana perustamassa Seinäjoelle Ideaparkia. ”Sieltä olen saanut ensikosketuksen siihen, miten suuria rakennusprojekteja viedään eteenpäin ja mitä työmaalla tapahtuu”, hän kertoo. ”Rakennusalalla minua kiehtoo projektiluontoisuus, suunnitelmallisuus ja pitkäjänteinen tekeminen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.”

Hyvän olon ilmapiiri

Salla kertoo viihtyvänsä Tikakoskella erinomaisen hyvin: ”Parasta on asiantunteva ja mukava työporukka sekä kannustava ilmapiiri.” Hänen mukaansa parasta hanke- ja markkinointipäällikön työssä on sen monipuolisuus ja vaihtelevat tehtävät: ”Samana työpäivänä voin aamupäivällä hahmotella visuaalisesti kaunista myyntimateriaalia ja iltapäivällä uppoutua sopimusjuridiikkaan.”  

Tikakosken arvot vastaavat omiani, minkä vuoksi työskentely tuntuu merkitykselliseltä”, Salla pohtii. ”Työn iloa saan yhteisistä onnistumisista, asiakkaiden tyytyväisyydestä ja siitä, että teemme merkityksellistä työtä kehittämällä ja rakentamalla kohteita, joissa kaikilla on hyvä olla. Suunnittelumme keskipisteessä on aina ihminen.”

Virtaa luonnosta, mökiltä ja matkoilta

Kun Sallalla on vapaa-aikaa, hänet tavoittaa melko varmasti mökiltä ja sen lähiluonnosta: ”Patikoin, hiihdän, ajan fatbikella, melon, juoksen.” Usein ulkoilukaverina on charmantisti harmaantunut 13-vuotias Eetu-cockerspanieli. Sallan salibandy- ja jääkiekkoharrastuksiin Eetun tassut eivät sentään taivu.

”Rakastan myös matkustamista”, Salla kertoo. ”Ehdin työskennellä yli 10 vuotta myös matkailualalla, ja reissaamisen kipinä ei ole kadonnut, vaikka alaa vaihdoinkin.” Yhden vuodenajan Salla viettää kuitenkin visusti kotimaassa: ”Suomen kesä on niin hieno, että silloin täytyy suunnata Lapin luontoon.”


Töihin Tikakoskelle? Etsimme vastaavia työnjohtajia tehtäviin ympäri Suomen. Katso lisää tästä, tee hyvä päätös ja liity Tikakosken porukkaan!