Tikakoski on solminut Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöjen kanssa salkkukaupan neljästä hoivakohteesta

Rakennusurakointi S. Tikakoski Oy ja Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöt allekirjoittivat 8.11.2021 hoivasalkkukaupan neljästä rakennettavasta hoivakiinteistöstä. Kauppojen kohteena olevat kiinteistöt rakentuvat Tampereen seudulle ja Turkuun. Kaupat solmittiin kahdesta päiväkodista, lastensuojeluyksiköstä sekä kehitysvammaisten asumispalveluyksiköstä.

Tampereen kohteen taustalla on kaupungin järjestämä tontinluovutuskilpailu, jonka Tikakoski voitti. Kohde sijaitsee Ranta-Tampellassa, Näsijärven rannassa ja alue on merkittävä osa Tampereen kaupunkikuvaa. Tikakoski rakentaa alueelle arkkitehtonisesti korkealaatuisen, ympäristöön sulautuvan HYVÄN OLON -päiväkodin.

-Tikakoski on kehittänyt hyviä kohteita kestävillä sijainneilla ja yhteistyö on alkanut mukavasti. Ketterä kehittäjärakentaja on hyvin löytänyt paikkansa hoivamarkkinasta, Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöjen sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo kertoo.

Tikakoski toimii kiinteistöhankkeissa kehittäjänä ja vastuullisena KVR-urakoitsijana, vastaten koko projektin Avaimet käteen -toteuttamisesta alkaen tontinhankinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta aina valmiin kohteen luovutukseen saakka. Kohteet rakennetaan Tikakosken HYVÄN OLON -rakentamiskonseptin mukaisesti.

Rakennettaviin hoivakiinteistöihin tulee 200 uutta hoitopaikkaa. Kohteiden vuokralaisina toimii alan valtakunnallisia yksityisiä palveluntuottajia. Hankkeet ovat arvoltaan noin 13 miljoonaa euroa ja kaikki kohteet valmistuvat vuoden 2022 aikana.