Uusi HYVÄN OLON -asumispalveluyksikkö toivotti asukkaat tervetulleeksi Salossa

Salon Halikon viihtyisään kaupunginosaan on valmistunut 14 -paikkainen lastensuojelun sijaishuollon asumispalveluyksikkö sekä koulu. HYVÄN OLON -asumispalveluyksikkö kantaa nimeä Sospro Terho, joka tarjoaa kodin neuropsykiatrisesti oireileville sekä koulunkäynnin tukea tarvitseville 10-17-vuotiaille lapsille.

Asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen kehitetty kohde tarjoaa turvallisen, ympärivuorokautisen kasvuympäristön sijaishuoltoa tarvitseville lapsille. Yksikön tilojen ja pihapiirin suunnittelussa yhdistyvät palveluntuottajan pitkäaikainen kokemus sekä uuden kiinteistön innovatiiviset, automatisoidut rakenne- ja turvallisuusratkaisut. Pihapiirissä toimii myös Salon sivistystoimen alaisuudessa koulu, jossa toimii kaksi pienryhmää. Yksikön pihalla on koripallokenttä, kiipeily- ja kuntoiluteline, hämähäkkikeinu sekä oma kesäkeittiö. Pihan aktiviteetit, yhteisöllinen olohuone, avara ruokailutila sekä ryhmätoimintahuone mahdollistavat toiminnallisen ja kodinomaisen arjen.

Vestera toimi myös tässä hankkeessa hankekehittäjänä ja vastuullisena KVR-urakoitsijana. Hanke on toteutettu HYVÄN OLON -vuokrakonseptilla. Kohteen omistaa Hoivatilat Oyj.

Tutustu kohteen kuviin ja videoon täältä.


Onnea uuteen kotiin!