Valmista Salossa ja Nokialla

Olemme saaneet kaksi hienoa HYVÄN OLON-kohdetta valmiiksi, kun sekä Salon uusi hoivakoti että Nokian asumispalveluyksikkö luovutettiin käyttäjilleen.

Salon Kailinrantaan valmistuneessa uudessa hoivakodissa on tilat ja henkilökohtaiset huoneet kaikkiaan 46:lle ympärivuorokautista tukea tarvitsevalle ikäihmiselle. HYVÄN OLON -hoivakodin toteutuksessa panostettiin kodinomaisuuteen ja yhteisöllisyyttä tukeviin tilaratkaisuihin. Tämä näkyy käytännössä esimerkiksi sisustuksessa rohkealla värien käytöllä, viihtyisinä yhteistiloina ja kattavina ulkoilumahdollisuuksina.

Vestera toimi hankkeessa vastuullisena KVR-urakoitsijana, hoivakodin palvelut tuottaa Medivida ja kohteen omistaa NHC.

Tutustu Salon hoivakodin kuviin ja videoon täältä

Myös Nokian 21-paikkainen HYVÄN OLON -asumispalveluyksikkö valmistui marraskuussa. Uusi yksikkö mahdollistaa ympärivuorokautisen palveluasumisen erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille. Tilat on jaettu kolmeen seitsemän asukkaan ryhmäkotiin, ja viihtyisä asuinympäristö on rakennettu yhteisöllisillä ruokailu- ja oleskelutiloilla sekä toiminnallisuutta tukevalla ympäristöllä niin sisällä kuin ulkona.

Vestera toimi hankkeessa hankekehittäjänä sekä vastuullisena KVR-urakoitsijana, asumispalveluyksikön palvelut tuottaa Rinnekodit, ja kohteen omistaa Hoivatilat. Kohde toteutettiin HYVÄN OLON -vuokrakonseptilla.

Tutustu Nokian asumispalveluyksikön kuviin täältä