Vestera myynyt NREPille neljä hoivahanketta

Vestera on kuluneen vuoden aikana kehittänyt neljä hoivahanketta NREPille. Kohteet pitävät sisällään päiväkodin, kaksi erityisryhmien asumispalveluyksikköä sekä ikääntyvien palveluasumisyksikön ja ne rakentuvat Oulun, Satakunnan ja Savon seudulle.

Rakennettaviin HYVÄN OLON -hoivakiinteistöihin tulee 150 uutta hoitopaikkaa ja niiden vuokralaisina toimi valtakunnallisia yksityisiä palveluntuottajia. Kehityshankkeet ovat arvoltaan noin 20 miljoonaa euroa ja kohteet valmistuvat vuoden 2024 kevääseen mennessä.

”Yhteistyö Vesteran kanssa on ollut antoisaa ja ammattitaitoinen ote näkyy hoivakohteiden kehittämisessä. On ollut ilo tuoda laadukkaita hoivaratkaisuja yhä useamman kaupungin ja kunnan saataville. Rakennettavat kohteet ovat hieno lisäys kasvavaan hoivakiinteistöportfolioomme” kommentoi NREPin johtaja Joonas Lemström.

Kohteet rakennetaan Vesteran HYVÄN OLON -vuokrakonseptin mukaisesti. Kohteisiin on yhteistyössä NREPin kanssa tuotu ratkaisuja, jotka lisäävät kohteiden ympäristöystävällisyyttä. Vestera toimii kaikkien kohteiden KVR-urakoitsijana vastaten niiden toteuttamisesta aina tontinhankinnasta, suunnittelusta ja rakentamisesta valmiiden kohteiden luovutukseen saakka.

Lisätietoja:
Antti Kurkela, varatoimitusjohtaja
antti.kurkela@vestera.fi
puh. 040 7349431
Vestera Oy