Asumispalveluyksikkö Nokia

Vestera Oy on kehittänyt ja myynyt Hoivatilat Oyj:lle neljä hoivahanketta

Vestera on kuluneen vuoden aikana kehittänyt ja myynyt neljä hoivahanketta Hoivatiloille. Kauppojen kohteena olevista kiinteistöistä kolme on erityisryhmien asumispalveluyksiköitä ja yksi päiväkoti. Kohteet rakentuvat pääkaupunkiseudulle sekä Lahden, Tampereen ja Turun ympäristöön.


Kohteet rakennetaan Vesteran HYVÄN OLON -vuokrakonseptin mukaisesti. Rakennettaviin hoivakiinteistöihin tulee 157 uutta hoitopaikkaa, ja niiden vuokralaisina toimii yksityisiä palveluntuottajia. Kehityshankkeet ovat arvoltaan noin 12 miljoonaa euroa, ja kohteet valmistuvat vuoden 2024 kesään mennessä.


Yhteistyö Vesteran kanssa on ollut laadukasta ja helppoa. Hienoa, että saimme hyvässä yhteistyössä neuvoteltua hankkeiden kaupalliset tavoitteet molempia tyydyttäviksi. Kaikki ostetut kiinteistöt ovat nykyaikaisia rakennuksia ja kiinteistöjen ratkaisuissa on huomioitu vastuullisuustavoitteitamme tukevia asioita, jotka sopivat hyvin kiinteistöportfolioomme”, kommentoi Juhana Saarni, kiinteistöjohtaja, Hoivatiloilta.


Vestera toimii hankkeissa kehittäjänä ja vastuullisena KVR-urakoitsijana vastaten niiden toteuttamisesta aina tontinhankinnasta, suunnittelusta ja rakentamisesta valmiiden kohteiden luovutukseen saakka.