Vesteraan luotetaan Lapin hyvinvointialueella

Olemme vuoden sisällä käynnistäneet Lapin hyvinvointialueella kaksi hanketta ja viimeistelleet muuttovalmiiksi yhden. Lämmin kiitos luottamuksesta!

Kemin Peurasaareen, Perämeren äärelle, valmistui syksyllä 18-paikkainen HYVÄN OLON -asumispalveluyksikkö, jossa palveluntarjoajana ja vuokralaisena toimii Validia. Monialaisen palveluasumisen tarpeisiin suunniteltu ja rakennettu talo mahdollistaa asukkailleen kodikkaan, sosiaalisia suhteita tukevan ja mahdollisimman itsenäisen asumismuodon. Vestera toimi hankkeessa hankekehittäjänä ja vastuullisena KVR-urakoitsijana.

Kädenjälkemme näkyy Kemissä pian myös kauppatorin laidalla, arkkitehtonista tahdikkuutta vaativalla arvopaikalla. ARA-rahoitteinen nelikerroksinen palvelutalo tulee alkuvuodesta 2025 tarjoamaan 67 ikääntyvien hoitopaikkaa. Hankkeen palveluntuottajana toimii Attendo Oy. Kohteen omistaa Suomen Hoiva ja Asunto Oy, ja me olemme hankekehittäjä sekä vastuullinen KVR-urakoitsija.

Kemin palvelutalo

Rovaniemellä on kova kysyntä hoivapaikoista, ja siksi iloitsemme, että työmaamme siellä on hyvässä vauhdissa. Valmista tulee syksyllä 2024. Voitimme Rovaniemen kaupungin järjestämän Näsmäntien 58-paikkaisen hoivakodin kilpailun yhdessä MVH-asunnot Oy:n kanssa ja toimimme Lapin hyvinvointialueelle siirtyneessä hankkeessa vastuullisena KVR-urakoitsijana. Olemme erityisen ylpeitä rakennuksen arkkitehtuurista, joka on kunnianosoitus Rovaniemen kaupunkikuvaan vaikuttaneelle Alvar Aallolle.

Rovaniemen hoivakoti