HYVÄN OLON
-päivä­kodit

Toimivat ja laadukkaat tilat takaavat kodinomaisen päiväkotikokemuksen. Turvallinen toimintaympäristö, puhdas sisäilma, ympäristöystävällisyys ja henkilöstön viihtyvyys ovat meille tärkeitä päiväkodin suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtia.

Halusimme luoda päiväkodin uudelleen

Päiväkoti, jossa olosta lapset nauttivat

Päiväkodissa leikitään ja opitaan uusia taitoja ja viihdytään. Rakentamamme päiväkodit toimivat luontevana ja turvallisena oppimisympäristönä lapsille. Päiväkotimme suunnitellaan niin, että niissä on runsaat mahdollisuudet leikkiä, iloita ja harrastaa.

Teemme päiväkoteja, joissa henkilökuntakin viihtyy

HYVÄN OLON -päiväkoti toimii luontevana ja turvallisena kasvatusympäristönä ­lapsille ja henkilökunnalle. Terveet ja toimivat tilat edesauttavat henkilökunnan jaksamista ja tarjoavat HYVÄÄ OLOA.

Tilat muuntuvat moneen käyttöön – vain mielikuvitus on rajana!

Yhteistyössä rakentuu viihtyisä, turvallinen ja monipuolinen päiväkoti

Toteutamme päiväkodit aina yhdessä asiakkaan kanssa. Katso videolta, miten yhteistyömme sujui Turun Kastun päiväkodin rakentamisessa.

HYVÄN OLON -päiväkotiratkaisu on hioutunut vahvan osaamisemme sekä pitkän kokemuksemme myötä.

Vuokrapäiväkoti on edullinen tapa rakennuttaa päiväkoti

Suunnittelemme ja rakennamme päiväkodit HYVÄN OLON -vuokrakonseptilla, joka on tilaajalle riskitön. Tilatarpeet ratkaistaan vuokrauksella ja näin vältytään suurilta investoinneilta ja velkapääoman lisäykseltä.

Rakennamme päiväkoteja myös KVR-urakkana

Vastaamme koko rakennushankkeesta aina suunnittelusta rakentamiseen. Kuntien ja tilaajan näkökulmasta KVR-urakka on helppo ja turvallinen tapa toimia, kun tilaajalla on yleensä vain yksi sopimuskumppani eli urakoitsija. KVR-asiakirjat tehdään tilaajan omien tarpeiden mukaiseksi, ja tilaaja saa juuri sellaisen kiinteistön kuin haluaa.

Päiväkoti Kastu

HYVÄN OLON -päiväkodin rakennuspalikat

Rakennamme HYVÄN OLON -päiväkodit älykkäiksi, viihtyisiksi, turvallisiksi, luonnonläheisiksi, muuntuviksi ja terveellisiksi. Terveellinen päiväkotirakennus rakennetaan huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela
Varatoimitusjohtaja

Pasi Karsikas
Hankekehityspäällikkö