Suunnittelemme, rakennamme ja kehitämme palvelukiinteistöjä, joissa on ilo kasvaa isoksi, asua turvallisesti ja tehdä töitä.

Meistä

Toimivia tiloja vuokralle tai omiksi

Vestera on päivä- ja hoivakotien, asumispalveluyksiköiden sekä palvelukortteleiden rakentamiseen ja kehittämiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Tunnetuin konseptimme ovat HYVÄN OLON -kiinteistöt. HYVÄN OLON -vuokrakonseptimme on riskitön ratkaisu, jossa tilaaja välttyy isoilta investoinneilta ja velkapääoman lisäykseltä.

Vastuullisuus on viisautta

Suunnittelemme tämän päivän kiinteistöt tulevaisuutta silmällä pitäen ympäristöystävällisiksi, energiatehokkaiksi, älykkäiksi ja RALA-laatusertifikaatin mukaisiksi. Lähtökohtanamme ovat hiilineutraalit hankkeet, ja toimintaamme ohjaa rakentamisen elinkaariajattelu.

Hyvän olon -kiinteistöt

Päiväkodit

Terveet ja toimivat tilat, kodinomaisuus, muuntojoustavuus, puhdas sisäilma, ympäristöystävällisyys sekä henkilöstön ja lasten viihtyvyys: nämä ovat tärkeitä suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtia päiväkodille, toteutimmepa sen vuokratilana tai KVR-urakkana.

Hoivakodit

Vesteran suunnittelemissa ja rakentamissa HYVÄN OLON -hoivakodeissa asukkailla on mahdollisuus omannäköiseen elämään ja virkistävään yhdessäoloon. Hyvin suunniteltu ja rakennettu hoivakoti on myös houkutteleva työpaikka ammattitaitoiselle henkilökunnalle.

Palvelukorttelit

Palvelukortteli on esteetön, yhteisöllinen rakennusmuoto, joka yhdistää monia palveluita ja sukupolvia turvalliseksi, eläväksi ja vetovoimaiseksi ympäristöksi. Rakentamamme palvelukorttelit ovat uudenlainen, toimiva ratkaisu tilanteessa, jossa ikääntyvien osuus väestöstämme kasvaa.

Asumispalveluyksiköt

Kodikkuus, turvallisuus, sujuva arki: vaikeavammaisten palvelutalot, tuetun asumisen ratkaisut, lastenkodit ja turvakodit ovat esimerkkejä suunnittelu- ja rakennuskohteista, joissa tarvitaan syvällistä ymmärrystä asukkaiden ja henkilökunnan tarpeista ja toiveista.

Jo yli 100 valmista kohdetta Suomessa

Vestera, jonka aiemmin tunsit Tikakoskena, on yksi Suomen johtavista päivä- ja hoivakotien, palvelukortteleiden sekä asumispalveluyksiköiden rakentamiseen ja kehittämiseen erikoistuneista yrityksistä.

Olemme enemmän kuin rakennusliike: hallitsemme koko projektin arvoketjun hanke- ja konseptikehityksestä ja rahoitusratkaisujen suunnittelusta rakennushankkeiden viimeisteltyyn toteuttamiseen. Tarjoamme palvelukseesi vahvan joukkueen kehitys- ja projektijohtamisen ja suunnittelun ammattilaisia.

Palvelukiinteistöjä

100+

Vuodesta

1994

Kilpailuvoittoja

30+

Kuntia ja kaupunkeja

50+

Hoitopaikkoja

6500+

Hankekehityksessä

60 000 m2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutisia, vinkkejä, linkkejä syventäviin juttuihimme: tilaajana saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi kuulumisia palvelurakentamisen saralta.