Kouvola

Tontin­hankinnasta valmiin kiinteistön luovutukseen

Vesteran HYVÄN OLON -vuokrakonsepti on tilaajalle edullinen, helppo ja riskitön tapa toteuttaa isoja investointeja.

Yli 100 kohteen kokemuksella Vestera Oy ottaa vastuulleen koko projektin tarvekartoituksesta, tontinhankinnasta aina kiinteistön luovutukseen saakka. Järjestämme rahoituksen, suunnittelemme, rakennamme ja vuokraamme valmiin kiinteistön asiakkaan toiveiden mukaan. Ratkaisu sopii erityisen hyvin päiväkotien, hoivakotien, asumispalveluyksiköiden ja palvelukortteleiden rakentamiseen.

Etsimme tontin jo valmiiksi

Vesteran toimintatapaan kuuluu etsiä aktiivisesti sopivia tontteja kuntien ja yhteisöjen rakennuskohteille. Meillä on yleensä tarjota useita, vaihtoehtoisia rakennuspaikkoja, joiden sopivuus ja lupa-asiat on alustavasti kartoitettu.

  • Aktiivinen tontin- ja maanhankinta
  • Arkkitehtisuunnittelu yksityiskohtineen yhdessä tilaajan kanssa (työpajat)
  • Lupaprosessi ja viranomaisyhteydet
  • Nopea toimitus. Rakennamme kohteen, hoidamme hankkeen rahoittamisen ja vuokrauksen
  • Kohteen varustelu sekä sisä- että ulkoalueilla sopimuksen mukaisesti
  • Käytön opastus ja takuu

HYVÄN OLON

-vuokrakonsepti

Lataa esite ja tutustu HYVÄN OLON -vuokrakonseptiimme.
Vestera on toteuttanut Suomessa jo yli 100 erilaista kohdetta.

HYVÄN OLON -vuokrakonseptin edut

Taloudellinen

HYVÄN OLON -vuokrakonseptilla palvelukiinteistöjä voidaan toteuttaa jopa ilman kunnan tai palveluntarjoajan omia investointeja. Kun tilatarpeet ratkaistaan vuokratiloilla, yhteisö välttyy esimerkiksi velkapääoman lisäykseltä. Talouteen ei tule suuria heilahduksia, ja tulevaisuuden menoista on luotettavaa tietoa. Tilakustannukset jakaantuvat hyvin pitkälle aikajaksolle.

Riskitön

HYVÄN OLON -vuokrakonseptissa Vestera ottaa vastuulleen kaiken, aina tontin hankinnasta valmiin kiinteistön luovutukseen. Palveluumme kuuluu myös käytön opastus ja takuu. Toteutamme projektin itseohjautuvasti ja vuokraamme tilat asiakkaalle 15–20 vuoden sopimuksella.

Osallistava

Arkkitehtuuria mietittäessä pidämme tulevien käyttäjien kanssa työpajoja, joissa heidän toiveitaan kuullaan. Luonnollisesti huomioimme myös tulevien työntekijöiden tarpeet. Muuntojoustavuus on nykyisin osa kohdesuunnittelua. Vesteran ratkaisuissa tulevaisuuden uudet vaatimukset ja muuttuva maailma on jo huomioitu.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela
Varatoimitusjohtaja

Pasi Karsikas
Maanhankintapäällikkö