HYVÄN OLON -asumispalveluyksiköt

Vesteralla on vankka kokemus asumispalveluyksiköiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Haluamme, että niiden jokaisella asukkaalla on viihtyisä ja turvallinen koti, jossa on hyvä olla. Kuuntelemme tarkalla korvalla myös henkilökunnan toiveita.

Tärkeä ymmärtää asukkaiden tarpeet

Esteettömyys, valvonnan helppous, äänimaailman pehmeys, yhteisöllisyyden tai muistin tukeminen – jokaisessa yksikössä on omat vaatimuksensa, joiden onnistunut ratkaiseminen on palkitsevaa. Tässä meitä tukee osallistava yhteistyömallimme, joka auttaa siirtämään kohteen tulevien käyttäjien vinkit ja arjen kokemukset suunnittelijoiden käyttöön.

Omaksi tai vuokralle

HYVÄN OLON -vuokrakonsepti on tilaajalle riskitön keino hankkia laadukas asumispalveluyksikkö ilman suuria investointeja tai velanottoa. Toteutamme hankkeita myös KVR-urakkana. Kumpi tapa palvelisi juuri teidän tarpeitanne?

Lastensuojeluyksikkö Aavarinne, Janakkala

Yhteistyössä rakentuu kodinomainen, viihtyisä ja turvallinen asumispalveluyksikkö

Toteutamme asumispalveluyksiköt aina yhdessä asiakkaan kanssa. Katso videolta, miten yhteistyömme sujui Sospron kanssa Janakkalassa, jonne toteutimme Aavarinne-asumispalveluyksikön.

Lastensuojeluyksikkö Aavarinne, Janakkala

HYVÄN OLON -asumispalveluyksikön rakennuspalikat

Rakennamme HYVÄN OLON -palvelutalot ja -yksiköt kotoisiksi, turvallisiksi ja terveellisiksi. Terveellinen asumispalveluyksikkö rakennetaan huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela
Varatoimitusjohtaja

Pasi Karsikas
Maanhankintapäällikkö