Hollolaan valmistunut HYVÄN OLON -asumispalveluyksikkö

Hollolaan on valmistunut tammikuun aikana HYVÄN OLON -asumispalveluyksikkö Rinnekodeille. Lasten ja nuorten asumisyksikkö pitää sisällään kaksi lapsille ja nuorille suunniteltua ryhmäkotia.

Rinnekodit pienryhmäkoti Kulmala tarjoaa kodin alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille. Yksi kodeista on tarkoitettu lyhytaikaiseen asumiseen. Kasvunkoti Laineessa on tarjolla pitkäaikaista lastensuojelun sijaishuollon palvelua alle 18-vuotiaille lapsille, joilla on erityistarpeita. Pienryhmäkoti mahdollistaa asukkailleen yhdenvertaisen ja itsenäisen elämän. Turvallisuuteen, osallistuvuuteen, esteettömyyteen ja sosiaalisten kohtaamisten tukemiseen onkin kiinnitetty hankkeessa erityistä huomiota. Yhteiset oleskelutilat, terassi ja vehreä piha-alue leikkivälineineen täydentävät viihtyisän kokonaisuuden. Lähistöltä löytyvät mukavat ulkoilualueet puistoinen sekä uimaranta. Palvelun tuottaa Rinnekodit.

Vestera toimi hankkeessa hankekehittäjänä sekä vastuullisena KVR-urakoitsijana. Kohde on toteutettu vaivattomalla HYVÄN OLON -vuokrakonseptilla, jolloin otamme vastuullemme koko hankkeen aina tontin hankinnasta valmiin kiinteistön luovutukseen. Kohteen omistaa Hoivatilat Oyj.

Tutustu lisää kohteeseen ja katso kuvat