HYVÄN OLON -päiväkotien sisustusvalinnat tarjoavat tilaajalle vaivattomuutta

HYVÄN OLON -päiväkotimme tarjoavat tilaajalle helppoutta ja vaivattomuutta. Tarjoamiemme päiväkotien sisustusvalintojen ja materiaalivaihtoehtojen avulla voit valita haluamasi julkisivun, sisustusteeman ja monipuolisen piha-alueen leikkivälinesetteineen.

HYVÄN OLON -päiväkodeissa on runsaasti eri sisustusvalintoja ja materiaalivaihtoehtoja.

HYVÄN OLON -päiväkodin sisustusvalintojen ja materiaalivaihtoehtojen avulla olemme havainnollistaneet selkeästi päiväkodin tärkeimmät elementit. Olemme halunneet ajatella pöydän toisella puolella istuvaa asiakasta ja miettineet asiat hänen näkökulmastaan. Siksi olemme puuttuneet oleellisimpiin asioihin, jotka vaikuttavat päiväkodin arkeen. HYVÄN OLON -päiväkotimme on aina suunniteltu sekä lapsia että aikuisia ajatellen.

Toteutamme HYVÄN OLON -päiväkotimme yli 100 kohteen kokemuksella. Olemme koonneet niin kiinteistön omistajien kuin tilojen käyttäjienkin kokemuksia ja paketoineet niiden pohjalta ratkaisun, joka on hioutunut huippuunsa vahvan osaamisemme ja kokemuksemme myötä.

1. HYVÄN OLON -päiväkotien persoonalliset taideseinät

Taiteilija Jukka Hakanen on suunnitellut HYVÄN OLON -päiväkoteihimme taidemalliston, josta asiakkaamme voivat valita kasvatuspedagogiikkaansa sopivan julkisivuteeman. Teemoja ovat musiikki, tiede ja taide sekä luonto ja liikunta. Voimme toteuttaa printtiseinän myös asiakkaan toivomista valokuvista tai vaikkapa päiväkotilasten piirroksista.

Printtaamme taideseinät ympäristöystävälliselle ja helppohoitoiselle kivikomposiittilevylle, jolla on loistava säänkestävyys. Taideseinän hiilijalanjälki on myös pieni.

Taideseinien avulla asiakas pääsee personoimaan oman päiväkotikohteensa. Printtiseinä voi toimia vaikkapa asuinalueen maamerkkinä.

2. Monipuoliset piha-alueet ja laadukkaat leikkivälinesetit HYVÄN OLON -päiväkodeissa

Olemme huomioineet lasten toiveet HYVÄN OLON -päiväkotien piha-alueiden suunnittelussa – turvallisuutta unohtamatta. Pihaleikit kehittävät niin lapsen motoriikkaa ja fysiikkaa kuin ajattelua ja luovuuttakin.

HYVÄN OLON -päiväkotien piha-alueeseen kuuluvat muun muassa: 

 • asfaltoitu pyöräily- tai polkuautoreitti
 • nurmialueet ja luonnonkiviä, joille voi kiivetä
 • pelikenttä
 • keinut ja kiipeilypaikka
 • hiekkalaatikko
 • liukumäet ja karuselli
 • maatrampoliini
 • marjapensaat ja muut istutukset sekä muita leikkivälineitä.

Käytämme HYVÄN OLON -päiväkotien pihoilla laadukkaita Leikkiset-leikkivälineitä. Asiakkaamme saavat valita tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan leikkivälinekokonaisuuden kolmesta eri vaihtoehdosta. Settiin kuuluu erilaisia keinuja, leikkikeskus, liukumäki, hiekkalaatikko, karuselli, jousiapila, trampoliini sekä penkki ja roska-astia.

3. HYVÄN OLON -päiväkotien sisustusvalinnat

Haluamme tarjota asiakkaillemme myös sisustamisen iloa ja silmänruokaa visuaalisesti kauniiden yksityiskohtien muodossa. Asiakkaamme saavat valita haluamansa sisustusteeman uuteen HYVÄN OLON -päiväkotiinsa. Sisustusteemamme kantavat nimiä Ilo, Kotoisa ja Luonto.

Teemoihin sisältyvät muun muassa:

 • ryhmäkohtaiset tehostevärit
 • lattiasävy
 • leikkisyvennysten tekstiilipintojen värit
 • kiintokalusteiden ovisävyt.

Olemme miettineet koko päiväkodin ryhmäkohtaiset värit pienempiä yksityiskohtia myöten.

HYVÄN OLON -päiväkodin rakentaminen on sujuva prosessi

Uuden päiväkodin rakentaminen ja hankkeen toteuttaminen ei ole pikkujuttu, olipa kyseessä pienempi yksikerroksinen tai suurempi kaksikerroksinen päiväkoti. Varhaiskasvatustilojen rakentamista säätelevät erilaiset määräykset, tilamitoitukset sekä terveysviranomaisten että esteettömyyden suhteen.

Saamamme palautteen mukaan kohteiden käyttäjät arvostavat toteuttajakumppanin asiakaspalvelua, hanke- ja kiinteistökehitysosaamista, arkkitehtisuunnittelua sekä rahoitusta ja rakentamisen osaamista.

Toteutamme päiväkoteja kunnille sekä yksityisille toimijoille HYVÄN OLON -vuokrakonseptilla, joka tarkoittaa asiakkaalle rakentamisen nopeutta ja sujuvaa prosessin hallintaa. Vesteran HYVÄN OLON -päiväkoti säästää aikaa ja kustannuksia, koska toteutamme asiakkaillemme muuttovalmiita varhaiskasvatustiloja jopa kymmenessä kuukaudessa.

Kehittämiemme HYVÄN OLON -päiväkodin sisustusvalintojen ja materiaalivaihtoehtojen takaa löytyvät myös ajatukset vastuullisuudesta ja ekologisuudesta. Käyttäjien vaatimukset ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosien aikana, ja haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin tässäkin asiassa.

Vastuullisena palvelukiinteistöjen rakentajana ja kehittäjänä tahdomme tuoda kohteidemme tilaajien ja käyttäjien tietoon myös uusimmat innovatiiviset ratkaisut. Olemme miettineen tarkasti HYVÄN OLON -päiväkotiemme jokaisen yksityiskohdan, koska asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Haluamme tarjota teille vain parasta.

Jos haluat kuulla lisää HYVÄN OLON -ratkaisuistamme, ota yhteyttä myyntitiimiimme!